Knappe zege voor Excelsior op bezoek bij Vitesse

ARNHEM – Excelsior Rotterdam heeft niet voor het eerst dit seizoen een verrassende uitzege geboekt. Dit maal was Vitesse het slachtoffer van de Kralingers die zich dit seizoen ontpoppen tot een ploeg om serieus rekening mee te houden. Ditmaal kregen de Rotterdammers een beetje hulp van Vitesse: 1-2.

In de beginfase leek het er nog niet op dat Excelsior een overwinning zou boeken in het Gelredome. Al na een minuut spelen stond de ploeg van Van Der Gaag namelijk al achter. Oud-Feyenoorder Luc Castaignos was de maker van het eerste doelpunt. In een verder onaantrekkelijke eerste helft was het Hicham Faik die de Kralingers toch op gelijke hoogte bracht met een schot vanaf 30 meter. Pasveer zag er niet goed uit bij het Rotterdamse doelpunt. Ook bij het tweede doelpunt, in de tweede helft, kreeg Excelsior een klein beetje hulp van de thuisploeg. Bij het uitverdedigen werd de bal tegen Mike van Duinen aangeschoten, waarna de bal het doel inrolde.

Door de overwinning staat Excelsior Rotterdam op een zeer knappe elfde plaats in de Eredivisie. De ploeg haalde al 29 punten en heeft dus nog maar een paar punten nodig om zich veilig te spelen.


Het laatste nieuws:

Deel dit bericht: <br>Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook
0Pin on Pinterest
Pinterest
0Email this to someone
email

Leon van Voorst

WaterwegSport.nl - info@waterwegsport.nl