Veerkrachtig Deltasport in extremis naar punt

Vlaardingen – In 1B heeft Deltasport voor de poorten van de hel een punt weg weten te slepen. De ploeg van het trainersduo Pattinama/De Ligt kwam in de wedstrijd waarin hard werken de voorkeur had boven mooi voetbal, op achterstand door een afzwaaiende voorzet maar wist de schade nog voor rust te repareren. Jordao Pattinama gaf na goed voorbereidend werk van Zimmerman het laatste tikje.
Na de rust hetzelfde spelbeeld waarin de gasten wederom de voorsprong pakte maar door keihard werken wist Zimmerman alsnog een punt veilig te stellen.

“We zitten in een moeilijke periode maar ondanks dat we vandaag weer met een groot aantal invallers speelde zijn die jongens tot het gaatje gegaan om alsnog een punt te pakken. Daar zijn wij als technische staf meer dan tevreden over. We vierden de 2-2 dan ook als een overwinning,” aldus de Ligt.

3 maart speelt Deltasport als Vlaardingskampioen op het terrein van Kethel spaland het duel om de Waterweg supercup tegen SVV (zo). Dit duel wordt gespeeld om 17:00 uur en wordt omlijst door de nodige gezelligheid. De toegang is uiteraard gratis !


Het laatste nieuws:

Deel dit bericht: <br>Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook
0Pin on Pinterest
Pinterest
0Email this to someone
email
Mischa Keemink

Mischa Keemink

WaterwegSport.nl - info@waterwegsport.nl