KNVB maakt inschrijving zondag vierde klasse (West II) toch mogelijk

Op de eigen website van de KNVB wordt meegedeeld, dat de verenigingen vanaf zaterdag 1 juni via Sportlink Club de teams kunnen inschrijven voor het seizoen 2019-020. Dit kan tot en met uiterlijk maandag 17 juni.

De KNVB doet er ook een toelichting bij, als ‘extra hulpmiddel’. De voetbalbond laat weten: ‘Dit is geen handleiding, maar we geven de belangrijkste aandachtspunten aan en daarbij verwijzingen naar verdere ondersteuning. Neem de toelichting daarom goed door want de teams op de juiste manier inschrijven is van groot belang voor het gehele seizoen! In de menukaarten (zie foto hieronder) is te zien welke competities het komend seizoen worden georganiseerd in jouw district en voor welke klassen kan worden ingeschreven.

In West II staat toch duidelijk een kruisje bij de mogelijkheid om voor de vierde klasse op zondag in te schrijven! Dus óf de vierde klasse op zondag keert ineens weer terug, óf is hier weer sprake van overhaaste communicatie en het overnemen van het schema van vorig seizoen? De clubs op zondag zullen hopen op het eerste.

Klik HIER om het artikel op de KNVB-website te kunnen lezen.

Bron: Haaglandenvoetbal.nl


Het laatste nieuws:

Deel dit bericht: <br>Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook
0Pin on Pinterest
Pinterest
0Email this to someone
email

Mischa Keemink

WaterwegSport.nl - info@waterwegsport.nl