Korfbal: Moeizame start nekt Twist

Na een goede voorbereiding met goed en gevarieerd spel stond afgelopen zaterdag dan de 1e wedstrijd tegen Reeuwijk op het programma. Voordat Twist het in gaten had dat de wedstrijd begonnen was, stonden ze na 6  minuten al met 5-0 achter, Twist creëerde zich wel de nodige kansen maar die werden niet benut, terwijl Reeuwijk haast 1op 1 schoot.

Maar na 8 minuten waren ze van de eerste schrik bekomen en kwamen ze langzamerhand in hun element en gingen de doelpunten vallen en zo stond er na 23 minuten spelen een stand van 11-7 in het voordeel van Twist op het scorebord. De ruststand werd bereikt met een 12-10 voorsprong.

Na de rust liep Twist steeds een paar maal uit naar een voorsprong van 4 doelpunten, maar Reeuwijk gaf niet op en kwam zelf 3 minuten voortijd terug tot op 1 doelpunt 19-18. Maar door wat langer de tijd te nemen in de aanval, moest Reeuwijk wel risico gaan nemen en dat resulteerde in wat vrije ballen en een strafworp voor Twist, hiervan wisten ze er 2 te maken zodat de eindstand werd bereikt bij 21-18.

Al met al een verdiende en terechte overwinning.

 


Het laatste nieuws:

Deel dit bericht: <br>Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook
0Pin on Pinterest
Pinterest
0Email this to someone
email

Mischa Keemink

WaterwegSport.nl - info@waterwegsport.nl