Korfbal: sc Twist boekt belangrijke overwinning

Na de slechte wedstrijd van 2 weken gelden tegen ONDO uit Middelburg moesten we ons tegen ONDO uit ’s Gravenzande proberen te revancheren. We gingen dan ook met veel vertrouwen van start. Alleen ONDO was de ploeg die het eerste twee scores liet noteren. Hierna kwam Twist steeds beter in hun spel en na 10 minuten stond het 4-4.

Via een sterke periode liepen we uit naar 8-5. ONDO deed nog iets terug 8-7. Maar de rust werd bereikt met een 11-8 voorsprong. Na de rust wisten beide ploegen de eerste 11 minuten niet te scoren doordat er goed verdedigd werd. Maar toen eenmaal het eerste doelpunt viel, was het ook meteen raak want Twist scoorde 6 maal op rij en stond het verdiend op een 17-9 voorsprong.

En 5 minuten later was het alweer 20-11. Er volgende wat wisselingen van spelers bij beide ploegen, maar dat maakte voor het spel niets uit. Beide ploegen scoorde nog 3 maal voordat de goed leidende scheidsrechter affloot bij een stand van 23-14. Al met al een verdiende overwinning en een hele belangrijk omdat beide ploegen, die onder ons staan op de ranglijst, ook hun wedstrijd wisten te winnen.

De scores kwamen van : Sem Tok 8x, Jarno Meulstee 5x, Lisa de Bie 3x, Roos Boersma 2x, Jeroen de Kruik 2x, Nieke Boersma, Michael Spork en Ruben Werner allemaal 1x


Het laatste nieuws:

Avatar foto

Mischa Keemink

WaterwegSport.nl - info@waterwegsport.nl