Korfbal: Twist wint ook laatste zaalwedstrijd

Vlaardingen – Na 2 weken rust mochten we dan afgelopen zaterdag de laatste zaalwedstrijd spelen tegen Dijkvogels uit Maasdijk. De enige verlies party waar we tot  u toe tegen aan zijn gelopen was tegen Dijkvogels dus we hadden nog wat goed te maken. Maar voordat we aan de wedstrijd begonnen had het 2e het goed voorbeeld gegeven en hadden knap hun wedstrijd gewonnen, waardoor ze zich gehandhaafd hebben in de 1e klasse.

Wij pakt dit meteen op want na 10 seconden scoorde we al 1-0. Tot 2-2 kon Dijkvogels bijblijven maar daarna was het eigenlijk alleen maar Twist wat de klok sloeg. Via 5-2 en 8-4 werd de ruststand bereikt met een 10-5 voorsprong.

Na de rust deed Twist er nog een schepje bovenop en scoorde 5x op rij 15-5. Dijkvogels was niet bij machte om het ons ook maar een beetje moeilijk te maken. Halverwege de 2e helft stond het dan ook alweer 20-8. In de resterende 15 minuten wisten we nog 7 x de korf te raken en Dijkvogels 3x zodat nadat de scheids voor het laats gefloten had er een eindstand van 27-11 op het scorebord stond. Hierna brak een “klein” feestje uit in de zaal met partypoppers en de nodige champagne om het terechte kampioenschap te vieren. Het feestje ging daarna nog even door in de omgebouwde kleedkamer tot mini-zwembad en later in de kantine ’t Balletje.

De doelpunten werden gemaakt door : Jarno Meulstee 9x,  Sem Tok 6x, Lisa vd Bie en Micheal Spork 3x, Roos Boersma en Judith vd Bie 2x en Nienke Boersma en Jeroen de Kruijf beide 1x.


Het laatste nieuws:

Avatar foto

Mischa Keemink

WaterwegSport.nl - info@waterwegsport.nl