Korfbal: Twist wint ruim van Reeuwijk

De weersverwachtingen voor afgelopen zaterdag waren niet best, dus zou dat best wel eens invloed kunnen hebben op de wedstrijd tegen Reeuwijk. In het begin leek het daar ook een beetje op want Twist kwam moeilijk uit de startblokken maar dat gold gelukkig ook voor Reeuwijk. Maar nadat het 1e doelpunt in ons voordeel was gevallen vielen de volgende 7 ook redelijk snel. Reeuwijk stelde daar bar weinig tegenover en dat kwam voornamelijk door het uitstekende spel van Twist. Tot aan de rust scoorde twist nog 4 maal en Reeuwijk slecht nog 1x. Zodat de rust bereikt werd bij een 2-11 voorsprong.

Na de thee werd het spel van Twist iets slordiger en onzorgvuldiger maar er werd wel geregeld gescoord. Reeuwijk daagde twist ook niet meer echt uit. Met nog zo’n kleine 10 minuten te gaan stond er een stand van 5-17 op het scorebord. Hierna wist alleen Reeuwijk nog 3x de korf te vinden. De eindstand was dan ook 8-17.

Deze wedstrijd hebben we gewonnen door een uitstekend collectief verdedigend Twist en een gevarieerd aanvalsspel waar een ieder ook zijn of haar doelpuntje(s) mee pikte.

Bron: Twist


Het laatste nieuws:

Avatar foto

Mischa Keemink

WaterwegSport.nl - info@waterwegsport.nl