Korfbal: Verdiende overwinning van Twist op Atlas

Afgelopen zaterdag mochten we een uitwedstrijd spelen in Oost-Souburg tegen het relatief onbekende Atlas. Gelukkig kon Edwin Jansen aan wat video materiaal komen dus helemaal onbekend waren ze niet meer.

Net zoals vorig week was de start wat moeizaam en stonden we binnen 3 minuten achter met 3-1. Gelukkig herstelde we het deze keer ook weer vrij snel en na 5 minuten was de achterstand omgebogen in een 4-3 voorsprong. Atlas deed meteen wat terug 4-4. Echter een tussensprintje van Twist was voldoende om Atlas de hielen te laten zien en zo namen we een 8-4 voorsprong. Tot aan de rust scoorde beide ploegen nog 2 maal zodat de ruststand 10-6 was in het voordeel van Twist.

Na de rust kwam Atlas  goed uit de startblokken en maakte er al heel snel 10-8 van. Twist was echter niet van z’n stuk te brengen en scoorde 5x op rij. Deze klap kwam Atlas niet meer te boven . Twist balde de wedstrijd professioneel uit en kwam verder dan ook niet meer in de problemen. Beide ploegen wisten nog wel een paar keer te scoren en zo kwam de einstand op het scorebord te staan van 17-24.

Na het meegereisde Twist publiek ( Dieuw vd Windt ) te hebben bedankt voor de steun, zijn we het nog even gaan vieren bij een van de spelers in Willemstad.

De komende 4 weken staat er geen wedstrijd op het programma, maar 12 januari mogen we weer het “veld” in tegen OZC uit Rotterdam


Het laatste nieuws:

Deel dit bericht: <br>Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook
0Pin on Pinterest
Pinterest
0Email this to someone
email

Mischa Keemink

WaterwegSport.nl - info@waterwegsport.nl