Korfballers Twist eenvoudig langs Madjoe

 

Afgelopen zaterdag stond de wedstrijd tegen Madjoe uit Rijnsburg op het programma. Van te voren werd deze ploeg ingeschat als een laagvlieger in de 2e klas, maar je mag nooit een ploeg onderschatten.

Het begin van de wedstrijd werd erg slordig en ongeconcentreerd begonnen door Twist. Want voordat Twist het wist stonden ze met 2-0 achter. Nadat iedereen daar door de coach even nadrukkelijk op werd gewezen werd de achterstand al heel snel omgezet naar een 5-2 voorsprong. Hierna was het verzet van Madjoe gebroken en liep Twist uit naar een 11-4 ruststand.

In de rust werd twist erop gewezen om gewoon door te blijven drukken en een duidelijke eindstand op het bord te krijgen. Ze gaven hier ook gehoor aan en van enige tegenstand was geen sprake meer en zodoende liep Twist dan in de 2e helft vrij gemakkelijk weg van Madjoe en werd de eindstand bereikt bij een 25-9 voorsprong. De wedstrijd had waarschijnlijk zo’n “indruk” gemaakt op scheidsrechter dat hij Twist als Sinterklaascadeau 2 doelpunten extra gaf en een 27-9 eindstand noteerde op het wedstrijdoverzicht .

Volgende week mag Twist weer een uitwedstrijd spelen en wel tegen de nummer 2 Atlas uit Ritthem.


Het laatste nieuws:

Deel dit bericht: <br>Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook
0Pin on Pinterest
Pinterest
0Email this to someone
email

Mischa Keemink

WaterwegSport.nl - info@waterwegsport.nl