Korfballers Twist pakken derde winstpartij

Na vorige met 18-12 te hebben gewonnen van de Brabantse club DKB uit Best, mocht Twist afgelopen zaterdag aantreden in Oss tegen het onbekende DOT.

Twist kwam als een raket uit de startblokken en overdonderde de tegenstander in de eerste 6 minuten op alle fronten en nam een 5-0 voorsprong. Nadat DOT een beetje van de schrik bekomen was, kwamen ook zij steeds beter in hun spel en kropen langzaam dichterbij en halverwege de eerste helft stond er een stand van 5-7 op het scorebord. Door gevarieerd te blijven spelen over vele schijven bleef Twist de veel betere ploeg en liep gedurende de eerste helft steeds verder uit en zodoende werd de ruststand bereikt met een 14-8 voorsprong.

Na de rust stokte helaas de productiviteit van Twist al vanaf minuut 1 en zodoende kon DOT snel terugkomen tot 15-13. Gelukkig toonde Twist een enorme veerkracht en wist de eerste slechte 12 minuten om te buigen naar 12 hele goede minuten, waarin ze DOT de definitieve dreun gaven en uitliepen naar 13-20. De wedstrijd was nu echt gespeeld en speelde Twist het bekwaam uit en stond er na 30 minuten een eindstand van 21-15 op het scorebord.

Al met al een verdiende overwinning en op naar de volgende thuiswedstrijd ( a.s. zaterdag 15:30 uur ) en wel tegen het bekende WION uit Rotterdam.

De selectie hoopt daar ook de vele supporters die naar Oss waren gekomen dan ook weer te zien langs het veld.

Door: Twist
Foto: Twist

 


Het laatste nieuws:

Deel dit bericht: <br>Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook
0Pin on Pinterest
Pinterest
0Email this to someone
email

Mischa Keemink

WaterwegSport.nl - info@waterwegsport.nl