Kwartet CION bezig aan laatste kunstje

Vlaardingen – CION zal het na deze voetbaljaargang moeten doen zonder Thijs Oomsen en John de Ronden. Het tweetal keert na een jaartje Cion weer terug bij Smitshoek . Oomsen zal bij Smitshoek de leiding krijgen over de medische staf en hoogste jeugd elftallen. John de Ronde zal met ingang van volgend seizoen het 2de elftal onder zijn hoede nemen. Erwin Bravenboer dit jaar geopereerd aan een meniscus blessure keert samen met Mathijs Tabbers ook terug naar Smitshoek. Erwin zal John de Ronde gaan ondersteunen in het trainerschap en Matthijs zal voetballend zijn steentje bijdragen in het 2de elftal.
” Voor Cion een streep door de rekening met het oog op de promotie naar de 2de klasse. Wij betreuren het vertrek van dit kwartet waar Thijs Oomsen en John de Ronde zeer belangrijk zijn geweest voor ons elftal. Erwin hebben wij helaas meer dan de helft van de competitie moeten missen vanwege een operatie en ook Mathijs is sinds 2 mnd pas echt fit.
We gaan er nog een paar mooie maanden van maken samen . Cion is vooral blij dat deze jongens onderdeel van de club zijn geworden en vind het logische dat ze deze stap terug naar Smitshoek niet kunnen laten schieten. Wederzijdse vriendschap is tot stand gekomen en wij wensen deze fantastische gasten dan ook volgend seizoen veel succes. Maar gaan nu eerst samen voor het kampioenschap in de 3de klasse sterk.” liet technische man van de Vlaardingers, Sebas Verburgh, weten.

Foto: Mischa Keemink


Het laatste nieuws:

Avatar foto

Mischa Keemink

WaterwegSport.nl - info@waterwegsport.nl