Legioenwand feestelijk onthuld bij de kuip (+VIDEO)

Bij De Kuip is zondagmiddag voorafgaand aan Feyenoord – ADO Den Haag op feestelijke wijze de Legioenwand onthuld. Dit werd door tien Legioen-leden gedaan ter ere van het 10-jarig bestaan van Het Legioen, de officiële supportersclub van Feyenoord.

Op de wand, die zich bevindt onder het Maasgebouw, zijn de namen te zien van maar liefst 18.000 leden van Het Legioen. Zij gaven toestemming om zich, als bewijs van hun steun en liefde voor Feyenoord, te laten vereeuwigen op de buitenkant van De Kuip. Benieuwd naar de namen die erop staan? Via www.feyenoord.nl/10jaarhetlegioen kun je inzoomen op de wand en zoeken naar je eigen naam of die van een bekende.

10-jarig bestaan
De prominente plek voor de duizenden Legioen-leden is een van de manieren waarop Feyenoord het 10-jarig bestaan van Het Legioen viert en de supporters bedankt voor hun steun. Verder werd onder meer een speciale editie van Feyenoord Magazine gemaakt, waarin Het Legioen letterlijk centraal stond. Voor de totstandkoming van dit magazine kreeg de redactie van Feyenoord Magazine namelijk hulp van een aantal Legioen-leden, die in een speciale redactievergadering aanschoven en spelen zelf ook de hoofdrol in een aantal verhalen in dit nummer.

De tien Legioen-leden die zondag de onthulling van de Legioenwand mochten doen, genieten rondom Feyenoord – ADO Den Haag ook nog van een wedstrijdarrangement. De dag begon voor hen met een lunch in het Maasgebouw, waarna er ook nog een wedstrijdrondleiding op het programma stond. De wedstrijd bekijkt het tiental gezamenlijk vanuit Vak G.


Het laatste nieuws:

Deel dit bericht: <br>Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook
0Pin on Pinterest
Pinterest
0Email this to someone
email

Mischa Keemink

WaterwegSport.nl - info@waterwegsport.nl