Linsey van der Ven neemt Sima Sport Ventura aan de hand

Na een aantal mindere weken, met name door de afwezigheid van verschillende basisspelers, hebben de vrouwen van Sima Sport Ventura afgelopen zaterdag in de eigen Prins Alexander Hal weer een duidelijke overwinning behaald op middenmoter Oliveo uit Pijnacker. Linsey van der Ven was op dreef voor de ploeg van oefenmeester Leopold Foussom. De aanvalster scoorde maar liefst 7 keer.

In de eerste helft waren beide teams nog aan elkaar gewaagd en ging Ventura uiteindelijk met een kleine voorsprong 13-12 de rust in. In de 2e helft was Ventura duidelijk een maatje te groot voor Oliveo en konden ze  met snel en afwisselend spel afstand nemen en uiteindelijk een ruime voorsprong nemen en de wedstrijd met ruime cijfers afsluiten 29-21.

Door deze mooie overwinning sluit Ventura weer aan bij de ploegen net onder de top 2 en kan weer langzaam naar boven kijken en behoort een 3e of 4e plaats in deze competitie nog zeker tot de mogelijkheden.

Doelpuntenmakers Sima Sport Ventura:

Linsey van der Ven (7), Fleur Keyzer (5), Iris den Brinker (5), Roos Lockhorst (4), Merel Etman (3), Rachelle Kreischer (2), Stphanie Wesselink, Sheneequa Balsemhof en Kathy de Bruijn (ieder 1)

Foto: Mischa Keemink


Het laatste nieuws:

Deel dit bericht: <br>Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook
0Pin on Pinterest
Pinterest
0Email this to someone
email

Mischa Keemink

WaterwegSport.nl - info@waterwegsport.nl