Luuk van Troost: “We gaan er een mooi cricketfeest van maken”

Schiedam – De cricketers van Excelsior’20 pakten verleden week zondag met overmacht de 12e landstitel cricket. Dat resulteerde afgelopen weekend al in een klein bescheiden feestje maar komende zondag in de laatste thuiswedstrijd van de competitie tegen VRA zal de ploeg op sportpark Thurlede uitgebreid gehuldigd worden.
“We gaan er een mooi feest van maken. Die jongens verdienen het zo.” kijkt preses Luuk van Troost alvast vooruit op de aankomende festiviteiten. “We hopen op een lange mooie cricketdag waarbij de buitenbar en de broodjes hamburgers voor het publiek dan ook niet zullen ontbreken.”
Na de wedstrijd tegen VRA, die tussen 16:00 uur en 18:00 uur zal eindigen zal de regerend lanskampioen onder het toeziend oog van o.a burgervader Cor Lamers door de club worden gehuldigd.

T20
Het seizoen kan overigens nog meer glans krijgen als vandaag de halve finale van de T20 competitie tegen HBS wordt gewonnen. De wedstrijd zal om 10:00 starten en worden afgewerkt op het terrein van VCC. Wanneer deze halve finale wordt gewonnen staat opdezelfde dag gelijk de finale op het programma.


Het laatste nieuws:

Avatar foto

Mischa Keemink

WaterwegSport.nl - info@waterwegsport.nl