M.S.V.’71 haalt snoeihard uit tegen HMSH

Maassluis – Na de afgang (4-3 nederlaag) vorige week tegen het nog puntloze Wanica Star had M.S.V.’71 deze week in eigen huis wat goed te maken. HMSH werd de dupe van de dadendrang van de thuisclub Het werd uiteindelijk 9-0 voor de ploeg van Paul van Loenen, en daarmee kwam HMSH nog goed weg. Christian van der Pol en Joel Meijnckens (foto) maakten elk 3 doelpunten.

De wedstrijd was nog geen minuut oud of de 1-0 stond al op het bord. De hoekschop van Matthijs Jansen werd door Christian van der Pol snoeihard achter doelman Mustafa Sahin geschoten.1-0).

Het was de start die M.S.V.’71 graag wilde. Maar in plaats van snel door te drukken grossierde de equipe van van Loenen daarna in slordig spel en heel veel fouten. Door de zwakte van de bezoekers leverde dit geen averij op voor de thuisclub. Na die slordige eerste 20 minuten wisten de gastheren de score onverwacht te verdubbelen. Kevin Edmilson Santos was zijn tegenstander de baas en werd binnen de zestien ten val gebracht. Matthijs Jansen schoot de strafschop onverbiddelijk in (2-0).

De bezoekers uit Den Haag vonden de strafschop onrechtvaardig en maakten dat met heel veel bombarie duidelijk aan scheidsrechter Toon van der Bend. Maar na minutenlang overleg bleef de leidsman bij zijn beslissing. Ook in het vervolg van het eerste bedrijf bleven de Hagenaars maar mekkeren in plaats van te voetballen. Het zorgde ervoor dat M.S.V.’71 met het grootste gemak kon uitlopen naar 3-0 door een doelpunt van Jeremy van Loenen, die doelman Sahin met een afstandschot verraste. (3-0).

Daarmee was de wedstrijd eigenlijk al beslist. Dat wel in het 2e bedrijf. De Haagse bezoekers bakten er weinig meer van, waardoor de thuisploeg zich naar hartenlust kon uitleven.

Binnen 5 minuten stond de 4-0 al op het bord, na een goede combinatie met Jack van der Vlugt, Christian van der Polen en Joel Meijnckens. Dn de bezoekers zich definitief gewonnen en kon M.S.V.’71 gaan werken aan het doelsaldo.

Het werd uiteindelijk 9-0 door doelpunten van Christian van der Pol (2 x) , Joel Meijnckens (2 X) en Jack van der Vlugt. En daarmee kwamen de bezoekers nog erg goed weg. Want Joel Meijnckens raakte ook nog eens 3 keer het houtwerk.

Tot dubbele cijfers kwam het dus niet deze middag op het sportpark in de Steendijkpolder in Maassluis, maar M.S.V.’71 kreeg wel de sportieve revanche waar het naar op zoek was.

Voor M.S.V.’71 kwamen deze middag de volgende spelers in het veld:

Marnix Louter, Joey Frerichs (75 Rick de Jonge) , Jasper van Veen, Paul Dorsman (83 Ricardo de Jager), Tom Leinweber, Jeremy van Loenen,  Matthijs Jansen (83 Sergio van Staalduinen),  Jack van der Vlugt,  Joël Meijnckens, Christian van der Pol (83 Arno van Zweden) , Kevin Edmilson Santos.

Door: Nico van der Lelij

 


Het laatste nieuws:

Deel dit bericht: <br>Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook
0Pin on Pinterest
Pinterest
0Email this to someone
email

Mischa Keemink

WaterwegSport.nl - info@waterwegsport.nl