M.S.V.’71 laat kans op dubbele cijfers schieten

Tegen hekkensluiter Wanica Star bleef de teller in het voordeel van M.S.V.’71 uiteindelijk steken op 7-0. Maar als de ploeg uit Maassluis West wat zorgvuldiger met de kansen was omgesprongen dan hadden er zeker dubbele cijfers op het scorebord gestaan. Arno van Zweden  was trefzeker. Het jonge talent had slechts 20 minuten nodig om 2 keer raak te schieten.

Voor M.S.V.’71 stond deze wedstrijd in het teken van de sportieve revanche. Want eerder dit seizoen leed de equipe van Paul van Loenen een pijnlijke nederlaag tegen Wanica Star. Tot nu toe de enige winstpartij van de ploeg uit Den Haag, die met slechts 5 punten troosteloos onderaan staat. Een tweede nederlaag tegen de rode lantaarn drager mocht natuurlijk niet gebeuren.

Gemiste kansen
Gek genoeg was de eerste kans deze middag na amper 2 minuten spelen voor de bezoekers. Maar M.S.V.’71 kwam met de schrik vrij. Daarna was het bijna alleen nog maar M.S.V.’71 wat de klok sloeg. Bij Wanica Star deden alleen doelman Jairick de Palm en spits Yeiner Tellez Polania van zich spreken. Laatstgenoemde bleek een snelle vaardige spits, die echter weinig steun kreeg van zijn ploeggenoten en prima werd verdedigd door Paul Dorsman en Jasper van Veen. Doelman de Palm kon zich in het eerste bedrijf onderscheiden door het grote aantal reddingen, dat hij wist te verrichten. Daarmee stond hij treffers van Kevin Edmilson Santos, Joel Meijnckens, Mohammed Rasuli, Jeremy van Loenen en Matthijs Jansen in de weg.

 

Matig spel
Ondanks het grote aantal kansen speelde de thuisploeg erg matig in die eerste helft. Er werd veel te solistisch gespeeld, de eindpass was heel vaak niet goed en de afwerking liet veel te wensen over. Tot teleurstelling van velen werd er met een 0-0 stand gerust. Het zou toch niet weer zo’n wedstrijd worden als destijds in Den Haag ?.

Maar in het 2e bedrijf speelde M.S.V.’71 wat beter en kon een doelpunt bijna niet meer uitblijven. Het duurde toch nog bijna tot de 60e minuut voordat aanvoerder Jack van der Vlugt de ban wist te breken en de 1-0 op het bord schoot na prima voorbereidend werk van Kevin Edmilson Santos. Daarna ging het snel. Want 5 minuten later schoot Jeremy van Loenen een voorzet van Jack van der Vlugt droog achter doelman de Palm. (2-0).

Daarna geloofde Wanica Star het wel en ook conditioneel liet het elftal van trainer Muhreli Sahin het verder volledig afweten. M.S.V.’71 liep daardoor vrij eenvoudig uit naar 7-0 door doelpunten van Kevin Edmilson Santos, Matthijs Jansen (Strafschop), Arno van Zweden,Joel Meijnckens en nogmaals Arno van Zweden.

Voor M.S.V.’71 kwamen deze middag de volgende spelers in het veld: Marnix Louter, Joey Frerichs, Paul Dorsman (74 Rick de Jonge), Jasper van Veen, Mohammed Rasuli, Sergio van Staalduinen, Matthijs Jansen, Jeremy van Loenen, Jack van der Vlugt, Joel Meijnckens, Kevin Edmilson Santos (69 Arno van Zweden)

Door: MSV’71
Foto: MSV’71

 


Het laatste nieuws:

Avatar foto

Mischa Keemink

WaterwegSport.nl - info@waterwegsport.nl