M.S.V.’71 verliest door persoonlijke fouten onnodig van WCR

In eigen huis is M.S.V.71 er niet in geslaagd om een of meer punten over te houden aan het duel met WCR. De bezoekers uit Rhoon wonnen met 2-4. Een puntendeling had de verhoudingen op het veld beter weergegeven, maar M.S.V.71 gaf de doelpunten deze middag te gemakkelijk weg.

In het uitduel ging M.S.V.71 destijds met 3-0 vrij kansloos onderuit. Het begin van M.S.V.71 was toen voor M.S.V.71 desastreus, want binnen de minuut lag de openingstreffer toen alachter Marnix Louter.

Afgelopen zaterdag startte M.S.V.71 in eigen huis niet veel beter als destijds in Rhoon. Nu duurde het precies 4 minuten voordat WCR toesloeg. De thuisploeg leed slordig balverlies waarna WCR pijlsnel de slim weggelopen Bas de Koning in de diepte wegstuurde. De WCR aanvoerder maakte geen fout en zette zijn alweer snel op voorsprong. (0-1).

Maar in tegenstelling tot het uitduel wisten de gastheren deze keer de opgelopen schadeheel snel te herstellen. Binnen de minuut begin Shurendy Nugendy Martina binnen de zestien een grove overtreding op Jermey van Loenen. De WCR verdediger kwam met geel goed weg. De penalty kwam er wel en werd feilloos binnengeschoten. (1-1).

In het verdere verloop van de eerste helft hadden de bezoekers het beste van het spel en ook een groot veldoverwicht. Dat werd mede veroorzaakt door de harde wind die in het eerste bedrijf in het voordeel van de bezoekers blies.

Het overwicht van WCR werd na een kwartier ook op het scorebord tot uitdrukking gebracht.Het doelpunt was een copy van de openingstreffer. Ook nu was aanvoerder Bas de Koning de gevierde man. (1-2).

Voor WCR was het een adertaling toen diezelfde de Koning na een goed half uur geblesseerd de strijd moest staken.

Na de pauze had M.S.V.71 de wind mee en ging op zoek naar de gelijkmaker. Het overwicht was er welvoor de thuisclub , maar echt veel grote kansen leverde dit toch niet op. Het doelpunt viel na 63 minuten aan de andere kant toen M.S.V.71 doelman Marnix Louter zich verkeek op een slim genomen vrije trap van Jeremy van der Ent (1-3).

Het was de nekslag voor de gastheren uit Maassluis. En het werd zelfs nog erger toen Mohammed Rasuli te zacht terugspeelde op doelman Louter. De ingevallen Robin Romeijn zei vriendelijk dankjewel en pakte het cadeautje glimlachend uit. (1-4).

Met nog iets meer dan een kwartier te spelen wilde M.S.V.71 zich nog niet bij een nederlaag neerleggen. Jeremy van Loenen was twee keer dicht bij een treffer, maar vond in doelman Arjan Jongerius een te grote sta in de weg.

In de slotminuten wist M.S.V.71 toch nog een keer te scoren en de nederlaag een iets dragelijker aanzien te geven. Jack van der Vlugt was de aangever en Rick de Jonge rondde bij de eerste paal prima af. (2-4).

Daarmee leed M.S.V.71 door persoonlijke fouten een onnodige nederlaag en blijft  8e op de ranglijst.

Voor M.S.V.’71 kwamen de volgende spelers in het veld:

Marnix Louter, Rick de Jonge, Jasper van Veen,  Paul Dorsman, Mohammed Rasuli (81 Ben WEsselius), Matthijs Jansen, Rogier Pon, Jeremy van Loenen, Arno van Zweden, Jack van der Vlugt, Brady van Stralendorff (69 Dennis Veldkamp)

Foto: MSV’71


Het laatste nieuws:

Avatar foto

Mischa Keemink

WaterwegSport.nl - info@waterwegsport.nl