Manchester City, Paris Saint Germain en Feyenoord aanwezig op Robin van Persie Tournament bij VDL

Robin van Persie heeft onlangs, na een gigantisch mooie voetballoopbaan een punt achter zijn loopbaan gezet. Na 17 jaar komt er een eind aan zijn profcarrière, die hem langs Feyenoord, Arsenal, Manchester United, Fenerbahce en weer Feyenoord voerde.

Maar na zijn laatste wedstrijd voor Feyenoord dit seizoen heeft hij nog een geweldige afsluiting in het Waterweg-gebied. In Maassluis is dan de prof editie van het International Robin van Persie Tournament.

Op zaterdag 15 en zondag 16 juni is de aanvoerder van Feyenoord en topscorer aller tijden zelf aanwezig bij zijn eigen evenement, dat in de afgelopen tien jaar is uitgegroeid tot het beste en meest prestigieuze pupillen-toernooi van Europa.

Internationale topjeugd

Kijk naar het fantastische deelnemersveld dat Robin samen met de Jeugdopleiding van Feyenoord, die al jaren nauw samenwerkt met zijn organisatie, heeft gestrikt. Superieure clubs als Manchester City, Paris Saint Germain, Feyenoord, Zenith St. Petersburg, Anderlecht, maar ook de beste jeugd van Canada komt naar Nederland vliegen om deel te kunnen nemen aan het toernooi van Robin van Persie.

Een voetbalevenement dat je moet hebben gezien! Check hier het programma !

Foto: Mischa Keemink


Het laatste nieuws:

Deel dit bericht: <br>Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook
0Pin on Pinterest
Pinterest
0Email this to someone
email
Mischa Keemink

Mischa Keemink

WaterwegSport.nl - info@waterwegsport.nl