Michiel Kramer maakte vanmiddag zijn debuut voor het Sparta Rotterdam van Dick Advocaat. De oud-Feyenoord spits werd in de 45e minuut ingebracht. Hij gaf een paar minuten later meteen een assist op Fred Friday, huurling van AZ, die zorgde voor de 0-1. Echter eindigde het duel in 1-1 door een doelpunt van FC Twente, waardoor Sparta Rotterdam onderaan blijft staan.

“Ik ben blij dat ik weer minuten heb gemaakt. In november kwam hij voor het laatst in actie, als speler van Feyenoord. Daar liet hij een paar weken geleden zijn contract ontbinden om naar het buitenland te kunnen “Daar wilde ik eigenlijk heen, dat was duidelijk. Daarom wilde ik iets langer wachten, maar er kwam niks op mijn pad wat ik en mijn gezin graag zouden willen. Ik ben blij zoals het nu is gegaan.” aldus Michiel Kramer in gesprek met FOX Sports.

Kramer trainde afgelopen week eerst nog mee met de Witte Leeuwen (Telstar), maar tekende die zelfde dag nog voor Sparta Rotterdam. “Ik kan nu natuurlijk blijven waar ik zit. Dat is voor mijn gezin ook prettig.” De Sparta-spits was bij zijn nieuwe club meteen belangrijk met een assist. “Maar ik had liever drie punten gepakt, want het gaat om Sparta. Wat ik wil? Wedstrijden spelen, zo simpel is het. Als dat het geval is, hoor je mij niet klagen.”


Het laatste nieuws:

Avatar foto

DoorMischa Keemink

WaterwegSport.nl - info@waterwegsport.nl