MVV’27 heeft eerste prijs van het seizoen binnen

MVV 27 heeft het eerste succes van het seizoen reeds binnen. Het won gisteren het jaarlijkse Club van Honsel Toernooi bij Honselersdijk op doelsaldo van HVC 10. Honselersdijk werd derde in de randschikking en Naaldwijk vierde. Van de vier verenigingen deden zowel het eerste als tweede elftal mee.

Afgelopen dinsdag zette MVV 27 1 al een prima prestatie neer door de thuisploeg met 3-1 te verslaan (2x Rick Zwaard en Timo van Eijk). MVV 27 2 verloor met dezelfde cijfers van Honselersdijk 2 (Max de Vetten).
Gisteren trad MVV 27 2 laat in de morgen aan tegen Naaldwijk 2 en dat duel werd gewonnen door de Maaslanders met 2-1 (Niels Scheffers en Michael van Vliet).
Vanaf half drie was het aan MVV 27 1 om het karwei af te maken tegen Naaldwijk 1. De eerste minuten lag het initiatief bij de mannen van hoofdtrainer Marcel van Wieren, maar Naaldwijk nam de regie al snel over.
Met name het spel bij MVV 27 was rommelig en ook de harde wind deed geen goed aan het spelletje. De acteurs van beide teams worstelden flink om er een aantrekkelijke pot van te maken.

Soms doet dan de rustpauze wonderen en de tweede helft werd dan ook iets aantrekkelijker. MVV 27 was nu de bovenliggende partij en toch was het Naaldwijk dat de score opende. Een vrije trap van Dennis van Dijk kon niet afdoende verwerkt worden door doelman Mark van Barneveldt en Jordi van Calsteren tikte binnen.
MVV 27 bleef het initiatief houden en zoeken naar mogelijkheden.

Eindelijk in de 86e minuut stond de 1-1 op het bord. In een overvol Naaldwijks strafschopgebied vond Jimmy van der Hoeven toch net genoeg ruimte om doeltreffend uit te halen.
Drie minuten later kapte Rick Zwaard zich binnen de zestien naar een goede schietpositie en werd vervolgens pootje gelicht. Michael Berrevoets zette zich achter de kalktrap, maar moest zijn meerdere erkennen in Naaldwijk-doelman Jeffrey Wubben.

Na het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Stanley van Lith moest er even gerekend worden en bleek MVV 27 de eindwinnaar te zijn, net als in de zomer van 2018. Een fraaie beker en acht stuks nieuwe ballen konden mee terug naar Maasland.

De basisopstelling was: Mark van Barneveldt, Ronald Arkesteijn, Bram Scheffers, Brett Rhijnsburger, Jaco Buynink, Jan de Baat, Adam van Buuren, Michael Berrevoets, Lourens van Rooijen, Bouke Schippers en Rick Zwaard.
Veel speeltijd was er eveneens voor Timo van Eijk, Luuk van Strijen, Jimmy van der Hoeven, Harm Voogt en Joeri van Dongen.

Bron: MVV’27
Foto: Mischa Keemink


Het laatste nieuws:

Avatar foto

Mischa Keemink

WaterwegSport.nl - info@waterwegsport.nl