MVV’27 legt M.S.V.’71 op de pijnbank (+Video)

Maassluis – Ook de 2e wedstrijd na de winterstop ging M.S.V.’71 hard (0-5) onderuit. Deze keer was MVV’27 in de Maassluis/Maasland derby een maatje te groot voor de equipe van Kolmus / Carli.

Precies twintig minuten had M.S.V.’71 afgelopen zaterdag de hoop dat er misschien een puntje te halen viel in het thuisduel tegen MVV’27. Tot dat moment wist de thuisploeg het overwicht van de bezoekers nog te pareren. Maar toen de Maaslanders vervolgens binnen 1 minuut de score naar 0-2 tilden was het gedaan met de aspiraties van de ploeg uit Maassluis.

Eerst was het Dennis Louter, die in de zestien zijn man uitkapte en simpel de 0-1 binnentikte. Twee teller later was het Erik van Geest, die de wedstrijd in feite al besliste. (0-2). Daarna bleef het aanvallen (MVV’27) en verdedigen (M.S.V.’71). De thuisploeg slaagde er maar niet in om onder de druk van de Maaslanders uit te komen. Oud M.S.V.’71 doelman Geert Dobbe, die nu bij MVV’27 onder de lat staat bleef in de 1e helft werkloos.

Na de pauze hadden de bezoekers al snel de kans om de score uit te breiden, maar Dennis Louter raakte de paal. De ploeg van Peter Broekman werd vervolgens even wat slordig, waardoor M.S.V.’71 wat kleine kansen kreeg. Maar daarna pakten de gasten uit Maasland de draad weer op en namen het doel van Bart den Broeder regelmatig onder vuur. Maar de M.S.V.’71 doelman bleef tegen zijn oude ploeg een kwartier lang goed op de been. Daarna schoot Huib van Barneveldt na een prima uitgespeelde aanval het 3e doelpunt langs den Broeder.

Ook in het vervolg van de wedstrijd was het voor M.S.V.’71 vooral tegenhouden. Nog twee keer schoten de Maaslanders raak. Eerst mocht Han Voogt van grote afstand raak schieten (0-4) en in de slotminuut bracht Erik van Geest via een strafschop de 0-5 eindstand op het bord. En daarmee kwam de thuisclub nog goed weg. Want als MVV’27 wat zorgvuldiger met de kansen was omgegaan had de uitslag nog hoger kunnen uitvallen.

Foto + Video: Mischa Keemink

Check hier alle foto’s van de wedstrijd !

 

 


Het laatste nieuws:

Avatar foto

Mischa Keemink

WaterwegSport.nl - info@waterwegsport.nl