Nacompetitie: Hermes DVS met monsterscore onderuit

Schiedam – De eerste speelronde van de nacompetitie was een regelrechte nachtmerrie voor ’tout’ Hermes DVS.Tegenstander Graaf Wilem 2 VAC liet een droomstart volgens met een ongekende 0-9 eindstand. Weg promotiedroom voor de lichtblauwhemden.

De zo leuk verlopen competitie in de 4e klasse G kende binnen 10 minuten een abrupte noodstop. De gasten uit Wassenaar hadden in no-time een 0-3 voorsprong. De gastheren moesten nog beginnen, maar wisten meteen dat er niets te halen viel. ,,Ik ben de  schuldige van dit verlies,” trok Gokhan Cayir het boetekleed aan, ,,de spelers waren niet goed voorbereid. Het zal ook aan mijn bespreking hebben gelegen. Ik verwijt mijn spelers niets.”
Natuurlijk is het niet alleen de schuld van de trainer, hij loopt immers niet op het veld. Misschien had van de tegenstander iets meer bekend mogen zijn, maar voor een beetje voetballer mag dat allemaal niet uitmaken.

Volgend seizoen speelt Hermes DVS opnieuw in die vermaledijde 4e klasse, net als PPSC. Zonder buurman SVV dat de duikeling naar de 5e klasse maakte.

Foto: Mischa Keemink + Chris Verwiel
Door: Ton de Leede


Het laatste nieuws:

Avatar foto

Mischa Keemink

WaterwegSport.nl - info@waterwegsport.nl