Nacompetitie lijkt onafwendbaar voor Excelsior na nieuwe nederlaag

DEN HAAG – Excelsior Rotterdam is er ook tegen ADO Den Haag niet in geslaagd het tij te keren. De Rotterdammers waren in Den Haag wellicht niet de mindere ploeg, maar de thuisploeg benutte de kansen op een stuk betere wijze: 3-1.

Al na twee minuten leek het een lastig avond te worden voor de Kralingers. El Kayatti stond aan het einde van de eerste ADO aanval en liet Excelsior weer tegen een achterstand aankijken. Toch kwamen de Rotterdammers al snel op gelijke hoogte. Verdediger Fortes kon de bal van dichtbij binnenwerken. Lang kon echter niet van de gelijke stand genoten worden, want na een klein half uur kopte Bakker ADO weer op voorsprong vanuit een corner. Excelsior had in de eerste helft wellicht recht op de gelijkmaker, maar kreeg deze niet.

In de tweede helft leek Excelsior niet meer bij machte om iets aan de achterstand te doen. ADO hielp zich uiteindelijk met de ietwat gelukkige 3-1 van Sheraldo Becker aan iets meer ademruimte. Een slotoffensief van Excelsior kon niets meer aan de eindstand veranderen.

Nacompetitie lijkt daardoor niet meer te omzeilen voor Excelsior. Mocht de ploeg op de zeventiende plaats in de Eredivisie eindigen is er een kans dat de Rotterdamse derby tussen Sparta en Excelsior in de finaleronde van de play-offs op het programma staat.


Het laatste nieuws:

Deel dit bericht: <br>Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook
0Pin on Pinterest
Pinterest
0Email this to someone
email

Leon van Voorst

WaterwegSport.nl - info@waterwegsport.nl