Nederlaag voor honkballers in de Domstad

Utrecht – De honkballers van SV&HV Schiedam hebben afgelopen zondag een nederlaag geleden tegen Domstad Dodgers. De Utrechtenaren waren de Schiedammers met 13-9 de baas.

Vorig seizoen lukte het SV&HV Schiedam nog wel om Domstad Dodgers te verslaan. Maar dit keer was de tegenstander net iets te sterk.

Coach Gershwin Hernandez had gekozen voor Rick van der Post als startende pitcher. En dat pakte goed uit. Moegestreden werd hij na vier innings bij een stand van 8-8 vervangen door Yardi Roodbol, die na 2 ½ inning plaats maakte voor Stefan Droog. De stand was inmiddels opgelopen naar 13-9, wat tevens de eindstand bleef.

Aanvallend waren de Schiedammers met 13 honkslagen flink op dreef. Vooral Tjeerd Boer (0.750), Roeland Offermans (0.600) en Leon Korpel (0.500) lieten de knuppels spreken.

Door het verlies is SV&HV Schiedam nu gezakt naar een zesde plaats in de ranglijst. A.s. woensdag staat er een uitwedstrijd in Breda op het programma tegen Jeka. De return is gelijk al volgende week zondag 23 juni in Sportpark Bijdorp. Aanvang 14.00 uur.

Foto: Judith Droog

Avatar foto

Elijah Valk

WaterwegSport.nl - elijahvalk74@gmail.com