Nesse, Klink, Yaman en Nassif schuiven door naar Kethel Spaland (zo)

De zondagselectie van Kethel Spaland kan zich volgend jaar verheugen op de komst van A-junioren Daan Nesse, Nicky Klink, Berkant Yaman en Rayan Nassif.

Daan Nesse heeft in de jeugd van zwaluwen en Kethel Spaland gespeeld. Nicky Klink is begonnen bij VVK en heeft de overstap naar zwaluwen gemaakt en is later teruggekeerd bij Kethel Spaland. Berkant Yaman is begonnen bij HBSS daarna zwaluwen en is daarna overgestapt naar Kethel Spaland. Rayan Nassif speelt al sinds jaar en dag in onze jeugdopleiding. Allen hebben hun debuut al voor de hoofdmacht van Kethel Spaland zondag gemaakt.

Eerder werd al bekend dat Kethel Spaland oefenmeester Ronald van der Zalm zich vanaf volgend seizoen kan verheugen op de komst van Sergio van Snek, Stefan Culibrk, Michael Koolmees en Bilal Ensar Korkmaz. Ronald van der Zalm en Edwin van Troost laten weten verheugd te zijn op de komst van Daan, Nicky, Berkant en Rayan en voegen daar aan toe “wat is nou mooier als eigen jeugd, daar mogen we enorm trots op zijn”!

Ook technische man van de Schiedammers Ronald Scholte is content: “Na individuele gesprekken met onze JO19 spelers die volgend seizoen de overstap naar de senioren gaan maken, zijn wij trots te kunnen melden dat in goed overleg met beide hoofdtrainers er een gezonde doorstroming zal plaatsvinden. Uiteindelijk sluiten 3 spelers aan bij onze zaterdag selectie en 4 hebben de keuze gemaakt voor de hoofdmacht van onze zondag,” liet hij weten.

“De overige 2e jaars JO19 spelers, starten volgend seizoen in een JO23 competitie. Zo zijn wij blij dat alle jongvolwassen die zijn opgeleid bij vv Kethel Spaland behouden blijven voor de club. Structuur, duidelijkheid en clubgevoel moet uiteindelijk de uitdaging zijn van onze jeugd om ooit in het eerste team te komen spelen. Hierdoor behouden wij voor beide hoofdmachten een eigen indentiteit met grotendeels zelf opgeleide spelers. De jeugd van vv Kethel Spaland heeft de toekomst en of dat nu op zaterdag of zondag is, van deze luxe maken wij als voetbaltechnisch bestuur, maar ook de spelers zelf dankbaar gebruik.”


Het laatste nieuws:

Deel dit bericht: <br>Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook
0Pin on Pinterest
Pinterest
0Email this to someone
email

Mischa Keemink

WaterwegSport.nl - info@waterwegsport.nl