Nexus laat punt liggen tegen NIO

SCHIEDAM – Vandaag stond voor Nexus de eerste thuiswedstrijd op het programma. De omstandigheden, lekker weer en veel publiek, waren ideaal om de eerste punten van het seizoen te pakken. Met dezelfde opstelling als vorige week startte Nexus tegen CKV NIO uit Rotterdam.

De Schiedamse ploeg kwam goed uit de startblokken. Door het lengte overwicht konden de aanvallen lang herhaald worden. Ook verdedigend wist Nexus haar lengteoverwicht goed te gebruiken. Met niet al te goed spelen wist Nexus toch via een aantal schoten de voorsprong te pakken en ging rusten met een voorsprong van 6-4.

Na rust ging Nexus door waar het voor rust mee geëindigd was. De voorsprong werd uitgebreid naar 10-5 en er leek dan ook geen vuiltje aan de lucht. Vanaf dat moment wist de Rotterdamse ploeg zich echter te herpakken en de gasten kwamen langzaam maar zeker terug in de wedstrijd. Na de 11-11 lag de wedstrijd zelfs weer volledig open. Sterker nog, met nog een kleine 2 minuten op de klok pakte NIO een voorsprong van 11-12. Verder dan dat liet de ploeg van Mario Bernard het gelukkig niet komen. Met een spatzuivere afstandstreffer van de ingevallen Jochem Schuurman wist Nexus nog een verdiend punt uit de wedstrijd te slepen. Voor Nexus voelde dit als een verliespunt.

 

Volgende week hoopt Nexus de volle buit te pakken tegen het welbekende OZC uit Rotterdam-Zuid.


Het laatste nieuws:

Deel dit bericht: <br>Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook
0Pin on Pinterest
Pinterest
0Email this to someone
email

Mischa Keemink

WaterwegSport.nl - info@waterwegsport.nl