Nicolai Jørgensen met enkelblessure aan de kant

Feyenoord kan zondag in ieder geval niet beschikken over Nicolai Jørgensen. De aanvaller staat met een enkelblessure aan de kant. Jørgensen is niet de met corona besmette speler. Die namen wilde Dick Advocaat op de persconferentie niet geven.

Uit een eerder deze week afgenomen coronatest is gebleken dat een speler positief is getest op corona. Het is de eerste keer sinds begin oktober dat een selectiespeler van Feyenoord positief test.  De bewuste speler werd eerder deze week tussentijds getest nadat hij symptomen kreeg. Preventief is nog een drietal spelers in quarantaine gegaan, omdat zij langer dan 15 minuten nauw in contact zijn geweest met de positief geteste speler. Dit kwartet maakt komende zondag dus in elk geval geen onderdeel uit van de wedstrijdselectie.

In de aanloop naar de competitiewedstrijd tegen Fortuna Sittard van aankomende zondag is de complete selectie en de staf van Feyenoord vrijdagochtend getest op corona. De club volgt hierin het protocol van de KNVB dat opgesteld is op basis van de richtlijnen van de RIVM. De testuitslagen volgen uiterlijk zaterdagochtend.

Deel dit bericht: <br>Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook
0Pin on Pinterest
Pinterest
0Email this to someone
email

Mischa Keemink

WaterwegSport.nl - info@waterwegsport.nl