Niels Redert technisch manager Excelsior Maassluis

Vanaf het seizoen 2019-2020 zullen er een aantal verschuivingen plaatsvinden binnen de organisatie van het technische hart van Excelsior Maassluis. Zo zullen er enkele functies door andere mensen vanuit de club worden uitgevoerd.

Technisch Manager

Niels Redert zal verantwoordelijk worden voor het technisch beleid rondom de hoofdmacht en Jong Excelsior Maassluis. Belangrijkste punten zijn hierin de samenstelling van de selecties en het waarborgen van het Excelsior Maassluis DNA. Redert stopt na dit seizoen als actief speler na veertien seizoenen deel uit gemaakt te hebben van de A-selectie. Als geen ander weet Niels dus wat er rondom de selectie nodig is om succesvol te presteren. De afgelopen seizoenen hebben Henk van der Burg en Arie van der Sar deze functie succesvol bekleed. Henk zal vanaf het nieuwe seizoen echter een stapje terugdoen terwijl Arie in een ondersteunende rol actief zal blijven.

Hoofd Jeugdopleiding

Binnen de jeugdopleiding zal er een mutatie plaatsvinden binnen de functie van Hoofd Jeugdopleiding. Marco Bravenboer, dit seizoen teruggekeerd bij Excelsior Maassluis nadat hij in het verleden al vele functies binnen de club heeft bekleed, was al in een ondersteunende rol actief binnen de jeugdopleiding en zal vanaf het nieuwe seizoen Daan Smith opvolgen als Hoofd Jeugdopleidingen. Barry de Vreede zal Bravenboer naast zijn assistentschap bij de hoofdmacht blijven helpen in een ondersteunende rol.

Scouting

Daan Smith zal zich in de nieuwe organisatie gaan richtingen op de scouting voor de jeugdopleiding. Zo zal hij zich met zowel de interne als externe scouting bezig gaan houden zodat iedereen uiteindelijk op zijn eigen niveau kan voetballen. De afgelopen seizoenen was Daan actief als Hoofd Jeugdopleiding. Vanwege het afronden van zijn studie, met hierna het krijgen van een nieuwe baan, en het ook nog eens actief zijn als eerste elftal spelers zal zijn nieuwe functie beter uitvoerbaar zijn.

Excelsior Maassluis is blij dat wederom mensen die al langere tijd binnen de club rondlopen het technische hart zullen gaan vormen. Hiermee is het beleid voor de komende jaren gewaarborgd en kan er door worden gebouwd naar de toekomst.

Deel dit bericht: <br>Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook
0Pin on Pinterest
Pinterest
0Email this to someone
email
Avatar foto

Mischa Keemink

WaterwegSport.nl - info@waterwegsport.nl