Noh Bereket (CION) verruilt voetbalschoenen in voor coachjas

Selectiespeler Noh “Nokkie” Bereket, al jaren een vast gezicht in het eerste elftal van CION, hangt zijn schoenen voor even in de willigen. En dan wel op een hoogte zodat ze er in de toekomst weer uitgehaald kunnen worden.

Het afgelopen seizoen raakte Noh, die een achtergrond als sportleraar heeft, geblesseerd aan zijn knie maar door de Corona was een onderzoek niet mogelijk. 23 juli gaat hij dan eindelijk onder het mes.

Omdat Noh een gewaardeerd lid is, heel goed in de groep ligt en al jaren bekend staat om zijn coaching binnen en buiten het veld was het voor onze technische man Sebas Verburgh al snel duidelijk dat hij wat kon betekenen binnen onze staf.

Nieuwbakken 2de elftal trainer Karel Buuron had nog geen assistent naast zich en omdat Karel en Noh geen onbekende zijn van elkaar was de knoop bij Noh snel doorgehakt. In het verleden speelde Noh al onder de vleugels van Karel bij HSC en CION. Karel is dan ook erg blij met de ervaren Noh naast zich.

Noh baalt ervan dat hij als speler even niet van waarde kan zijn. Noh: ‘Het mooiste is toch voetballen maar het is fijn dat ik zo bij de groep betrokken kan blijven, 23 juli ga ik eindelijk onder het mes en kan ik beginnen aan mij  revalidatie. Ik hoop zo snel mogelijk van waarde te kunnen zijn voor de groep.’

Foto: Mischa Keemink


Het laatste nieuws:

Deel dit bericht: <br>Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook
0Pin on Pinterest
Pinterest
0Email this to someone
email

Mischa Keemink

WaterwegSport.nl - info@waterwegsport.nl