Oefenmeester Francis Janse tekent bij DHC

DHC werkt hard aan haar nieuwe structuur. Zowel op het veld als in de bestuurskamers. Eén van de belangrijke pijlers naar het nieuwe seizoen,  is de uitbreiding van de selectie met een Jong DHC. Voor dit team heeft DHC afgelopen week Francis Janse toegevoegd aan haar technische staf.

De 57 jarige Janse is binnen onze regio nog redelijk onbekend, maar begon in de regio Rotterdam zijn carrière in  1989 als assistent trainer van Rozenburg. Hij bekleedde vervolgens diverse trainersfuncties bij oa Spartaan ’20, Hermes DVS, Papendrecht, Kocatepe en VDL  Maassluis waar hij afgelopen seizoen in zijn eerste jaar als eindverantwoordelijke in de winterstop opstapte.

Janse zal met ingang van het komende seizoen de functie van Trainer / coach Jong DHC combineren met de functie van Hoofd Jeugd Opleidingen.

DHC gaat er van uit met de aanstelling van Francis Janse (TC1) een ervaren man binnen gehaald te hebben, die de aansluiting tussen de jeugd en de selectie van DHC kan versoepelen.

Wij wensen Francis en het team dat we om hem heen zullen gaan vormen veel succes in de komende jaren aan de Brasserskade.


Het laatste nieuws:

Avatar foto

Mischa Keemink

WaterwegSport.nl - info@waterwegsport.nl