Oefenvoetbal: Zwaluwen onderuit tegen TAC’90

Den Haag – Zwaluwen heeft de oefencampagne vervolgt met een nederlaag in Den Haag. Na een doelpuntloze eerste helft, trok TAC’90 na ruim negentig minuten met 3-1 aan het langste eind. Vooral in het begin verzuimde de Vlaardingers de score te openen maar doelman Jhudamier Marchena bleek steeds een st-in-de-weg.

Tien minuten na rust nam de formatie van coach Mario Koswal, op dat moment terecht, de leiding.  Fernando Couvreur liet de 18-jarige (invaller)doelman Noah Deekman de trieste gang naar het net maken: 1-0. Vlak daarna kreeg Zwaluwen een vrije trap te nemen op de rand van het strafschopgebied. Pjoter Jongste joeg de bal rakelings naast het doel van TAC’90. Na een uur spelen waren de buitenspelers van TAC’90 enkele malen zeer gevaarlijk. Bij één van die acties liet Djamairo Rigters zijn hielen zien aan zijn directe tegenspeler en gaf ook doelman Noah Deekman geenschijn van kans: 2-0.
Na deze treffer wisselde TAC’90-coach Mario Koswal enkele spelers, die zondag ook in actie komen tegen het Rotterdamse Leonidas. Zwaluwen Vlaardingen wist er snel van te profiteren, want binnen één minuut bracht Pjoter Jongste zijn ploeg terug in de wedstrijd: 2-1. In die fase bepaalde Zwaluwen Vlaardingen het spel, maar TAC’90-sluitpost Ryan Zwagemaker (van het O23-team), was een te grote sta-in-de-weg, onder meer bij een schot van dichtbij van Jazzy Adams (ex-speler van Spijkenisse en Brielle).

Tekst + Foto: Alex Pronk (Haaglandenvoetbal)


Het laatste nieuws:

Deel dit bericht: <br>Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook
0Pin on Pinterest
Pinterest
0Email this to someone
email

Mischa Keemink

WaterwegSport.nl - info@waterwegsport.nl