Oefenvoetbal: Zwaluwen Vl onderuit in Valencia

VLAARDINGEN – In het Spaanse Valencia heeft Zwaluwen Vl zaterdag een oefenduel met 5-2 verloren van WVHEDW. Voor de Vlaardingers scoorden Youri Verschoor en Stefano Goncalves.

In Spanje bereidt de ploeg van Henk de Zeeuw zich voor op de tweede competitiehelft in de Vierde Divisie. Alleen kwam het dit oefenduel bedrogen uit. Bij rust stond de formatie van trainer Henk de Zeeuw al met 4-0 achter. Daarbij werden de laatste twee goals gescoord vanaf elf meter. In de tweede helft speelde Zwaluwen Vl sterker en kwam de ploeg terug tot 4-2 via Verschoor en Goncalves.

De Zeeuw was duidelijk in zijn analyse. “Het eerste bedrijf was zwaar ondermaats”, liet de oefenmeester weten. “Na rust werden er tien nieuwe spelers ingebracht en daarmee ging het een stuk beter. We begonnen nog wel oké, maar de de eerste twee tegentreffers waren pech. Daarna vielen twee goals uit pingels vanwege aangeschoten hands. In het tweede bedrijf was de ploeg energieker en gedreven. Er zat zelfs een derde treffer in, maar de bal ging er via de onderkant van de lat eruit. Aan het eind viel er nog een knullige eigen goal.”

Foto: Mischa Keemink

Avatar foto

Michael de Vogel

WaterwegSport.nl - info@waterwegsport.nl