SVV moet harde oefennederlaag slikken

SVV speelde een ongelijke oefenwedstrijd bij Rotterdam United. De hooggenoteerde thuisclub, 2e in de 4e klasse E, had aan enkele versnellingen genoeg om tot een 6-0 eindscore te komen.
SVV eindigde de 1e seizoenshelft met enkele klare overwinningen, in de 5e klasse. Trainer Marlon Bronkhorst wist d juiste snaar te raken en SVV uit het verlieshoekje te krijgen. De oefenmeester, die serieus kan zijn maar ook de nodige humor laat horen, zette pas zijn handtekening onder een nieuw 1jarig contract.
Het oefenpotje in Rotterdam was ongegonnen werk voor SVV. Volgens de Schiedamse trainer stond er bij de opponent een Usain Bolt op de rechtervleugel.  Individueel gezien was het verschil groot tussen beide elftallen. Toch hield SVV in het eerste deel aardig stand en werd de defensie niet aan gort gespeeld. De 2-0 bij rust was een mooie afspiegeling. Het tweede bedrijft liet een thuisploeg zien met meer offensief en dadendrang. SVV kwam goed weg met de 6-0 eindstand. Pas op 4 februari staat SVV voor de competite in de wei. Aanstaande dinsdagavond oefent SVV tegen buurman Hermes DVS.

Door: Ton de Leede
Foto: Mischa Keemink


Het laatste nieuws:

Avatar foto

Mischa Keemink

WaterwegSport.nl - info@waterwegsport.nl