Offday PPSC levert nederlaag op

De voetballers van PPSC hadden een slechte dag tegen het uitgekookte AGE-GGK. In een vrij onsamenhangend potje waren de gasten leper en doelgerichter zodat de 1-3 eindstand niet eens zoveel verbazing wekte.
Richting het favoriete doelrammelden de blauwhemden heel schuw een de oppostrie-poort . Maar echt moeilijk kreeg goalie Martijn van Noortwijk het zelden. Na ruim 20 minuten kwamen de gasten op 0-1, wat een waarschuwing had moeten zijn voor de Thurledeploeg. Arthur Santiago Lima bracht binnen het halfuur de stand in evenwicht. Toch ontbrak vervolgens een opleving.
Het tweede bedrijf gaf een aandringend ‘PP’ te zien zonder dat de tanden bloot kwamen. Met 10 man, omdat voor rust Mohammed Benomar een vrij domme dubbele gele kaart had opgelopen. AGA-GGK, dat staat voor AVS Germinal EDS-Gemeentelijk Gasfabriek Keilehaven staat, had in Andrew Janga een handenbindertje van de bovenste plank. Werd deze nummer aan de zijkant gelanceerd dan was het bij PPSC alle hens aan dek. Door de ruimte die PPSC steeds meer weggaf werden de Rotterdammers in de kaar gespeeld. Twee heerlijke acties van de flankaanvaller betekenden tevens de genadeklap voor de gastheren, 1-3.

Coach Jeremy Hagestein heeft twee weken om de zonden te overdenken met zijn manschappen om dan weer klaar te staan voor de jacht op de nacompetitie.

Door: Ton de Leede
Foto: Chris Verwiel


Het laatste nieuws:

Avatar foto

Mischa Keemink

WaterwegSport.nl - info@waterwegsport.nl