Okoye is vol vertrouwen en zal Sparta nooit vergeten: ‘Rotterdam heeft voor altijd een plekje in mijn hart’

Maduka Okoye denkt dat hij zijn laatste wedstrijd voor Sparta op Het Kasteel gespeeld heeft. De doelman is vol vertrouwen in een goede afloop van het beslissende duel met Heracles Almelo. Okoye vertrekt in de zomer naar Watford en kijkt terug op een geweldige tijd bij Sparta. “Er zijn zoveel mooie momenten geweest.”
Woensdag won Sparta met 2-0 van PEC Zwolle waardoor de ploeg het nu in eigen hand heeft om zich te handhaven in de eredivisie. Okoye hoopt dat de wedstrijd van zondag tegen Heracles Almelo zijn laatste actie zal zijn voor de club. “We gaan voor mijn laatste wedstrijd komende zondag. Ik heb er veel vertrouwen in. Mijn moeder en familie en vrienden waren woensdag nog op het Kasteel. Nu is het tijd om mijn tijd bij Sparta mooi af te sluiten.”
De Nigeriaanse doelman kwam in de zomer van 2020 terecht in Rotterdam-West en kijkt terug op een mooie tijd. “Van mijn eerste wedstrijd in de beker tot de play-offs om Europees voetbal vorig jaar, we hebben hele mooie wedstrijden gespeeld.” Niet alleen de club heeft indruk gemaakt op Okoye: “Rotterdam heeft voor altijd een plekje in mijn hart.”

Maduka Okoye na zijn mogelijk laatste wedstrijd op Het Kasteel

Nieuw elan

Sinds de komst van Maurice Steijn heeft Sparta niet meer verloren. Volgens Okoye heeft de opvolger van Henk Fraser ‘prachtige dingen’ gedaan binnen de club. “Hij heeft een nieuw elan gecreëerd en voor nieuwe energie gezorgd. Hij is een goede coach, geeft ons vertrouwen en hij wil dat wij echt gaan voetballen. We spelen nu weer met zelfvertrouwen”, besluit de doelman.
Bron: Rijnmond
Foto: Mischa Keemink

Het laatste nieuws:

Avatar foto

Mischa Keemink

WaterwegSport.nl - info@waterwegsport.nl