Ondernemers kunnen 16 mei Dirk Kuijt ontmoeten bij CWO

Stichting Businessclub CWO is al jaren lang een van de grote financiële ondersteuners van sv CWO. De leden van st. Businessclub CWO zorgen er gezamenlijk voor dat er diverse zaken worden mogelijk gemaakt binnen sv CWO zoals bijvoorbeeld; een bijdrage voor het jeugdkamp, hulp bij nieuwe kleding, bijdrage voor een kampioensfeest of een nieuwe dug out. De inkomsten welke vanuit de leden van de Businessclub binnenkomen worden dan ook voor de helft gebruikt voor dit soort goede doelen binnen sv CWO, het andere gedeelte van de inkomsten wordt gebruikt voor leuke evenementen waarbij verschillende ondernemers op een ongedwongen manier met elkaar in gesprek komen, “Netwerken op de CWO manier”, kent dan ook al diverse succesverhalen.

Stichting Businessclub CWO is binnen de Vlaardingse sportverenigingen de langst bestaande businessclub en kent ook een eigen identiteit buiten de vereniging om. Dat st. Businessclub CWO bij veel andere sportverenigingen in de regio als voorbeeld wordt gebruikt zegt genoeg en maakt het bestuur trots. Al jarenlang is het leden aantal van de leukste businessclub van Vlaardingen zo rond de 60 leden waar de bestuursleden Joris van der Windt en Jeroen Onderdelinden dan ook erg trots op zijn. Behalve de 3-jaarlijkse evenementen kunnen de leden van st. Businessclub CWO ook gebruik maken van vaste stoelen bij betaald voetbalclubs Feijenoord, Excelsior Rotterdam en Ajax. Kortom een lidmaatschap aan st. Businessclub CWO levert niet alleen veel leuke contacten op, maar ook zeker ook veel vertier!

Het laatste evenement van dit seizoen zal niet zomaar een evenement zijn, want donderdag 16 mei komt Dirk Kuijt op bezoek bij sv CWO. In voorgaande edities werden al namen als Martin van Geel, Gertjan Verbeek, Jean Marie Pfaff, Wim Kieft en Kees Jansma ontvangen, maar Dirk Kuijt is toch wel een naam waar het bestuur van st. Businessclub CWO extra trots op is.

Ben je ondernemer en wil je ook kennis maken met de leukste (Business)club van Vlaardingen? Meldt je dan nu aan via businessclub@svcwo en wie weet ga jij straks met Dirk Kuijt in gesprek!

Let op deze avond is alleen voor volwassen toegankelijk!

www.businessclubcwo.nl


Het laatste nieuws:

Deel dit bericht: <br>Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook
0Pin on Pinterest
Pinterest
0Email this to someone
email

Mischa Keemink

WaterwegSport.nl - info@waterwegsport.nl