Onderzoek naar verzakkingen veld Sportpark Willem-Alexander

Schiedam – Op Sportpark Willem-Alexander blijken zich op enkele plaatsen verzakkingen voor te doen, met name op het meest noordelijk gelegen voetbalveld op het tunneldak (veld 3) en bij een deel van de vloer van de indoor atletiekbaan. De verzakking staat los van de tunnel, die hierdoor derhalve niet wordt geraakt.

Sportpark Willem-Alexander is in oktober 2016 in gebruik genomen. Het sportpark is in gezamenlijk opdrachtgeverschap van Rijkswaterstaat en gemeente Schiedam aangelegd door de aannemerscombinatie A4all. Rijkswaterstaat en de gemeente zijn gezamenlijk in overleg met A4all om op zo kort mogelijke termijn te komen met oplossingen.

Buiten gebruik
Wegens de opgetreden oneffenheden is in overleg met beheerder Stichting Sportpark Willem-Alexander als voorzorgsmaatregel besloten veld 3 buiten gebruik te stellen. Daarnaast zijn van de zeven indoor atletiekbanen drie banen tijdelijk niet in gebruik. De Stichting Sportpark Willem-Alexander informeert de gebruikers en bekijkt samen met hen de gevolgen voor het nieuwe sportseizoen dat binnenkort van start gaat.

Onderzoek
Aannemerscombinatie A4all onderkent de problemen en verricht onderzoek naar de oorzaak van de problemen en naar hersteloplossingen.

Bron: Gemeente Schiedam


Het laatste nieuws:

Deel dit bericht: <br>Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook
0Pin on Pinterest
Pinterest
0Email this to someone
email

Mischa Keemink

WaterwegSport.nl - info@waterwegsport.nl