Onweer spelbreker bij honkballers Schiedam

De eerste competitiewedstrijd in de Topklasse van het honkbalteam van SV&HV Schiedam is gisteren in de 4e inning bij een stand van 3-3 gestaakt vanwege onweer.

De Schiedamse honkballers gingen in Kijkduin tegen het reserveteam van hoofdklasser Storks goed van start, ondanks dat een aantal routiniers aan de kant bleef. Honkslagen van Lennard Bol, Rick Bol en Wiljaidro Paulina, een opofferingsslag van Roeland Offermans en een hit van Youri Bol, leverden in de eerste slagbeurt direct al drie Schiedamse punten op.

Hoewel de Schiedammers het betere van het spel hadden, kwam Storks via scores in de eerste en derde slagbeurt op gelijke hoogte.

Wanneer de wedstrijd opnieuw zal worden gespeeld, is op dit moment nog niet bekend.

De softbalsters van SV&HV Schiedam hadden het beduidend moeilijker. Tegen Euro Stars werd gisterenmiddag met 11-0 verloren. A.s. zaterdag staat de thuiswedstrijd tegen Neptunus op het programma. Aanvang 17.00 uur.

De honkballers spelen een dag later eveneens thuis. Om 14.00 uur wordt de eerste bal gegooid in Sportpark Bijdorp. Tegenstander is promovendus Ridderkerk Rowdies.

 


Het laatste nieuws:

Deel dit bericht: <br>Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook
0Pin on Pinterest
Pinterest
0Email this to someone
email

Mischa Keemink

WaterwegSport.nl - info@waterwegsport.nl