Ook in competitie een valse start voor HBSS

Schiedam – Op een redelijk bezocht Harga park werd onder lekkere weersomstandigheden een matig schouwspel afgeleverd door gastheer HBSS en buurman VFC. Zeker in de eerste helft waren beiden teams zoekende en waar VFC wellicht een licht veld overwicht had, kreeg de thuisploeg de beste mogelijkheden maar het vizier stond niet op scherp. 

Ook in de tweede helft was het begin afwachtend maar werd met momenten gestreden door zowel de van Loenen / Nasri equipe als door Team Wolters. 

Scheidsrechter van Aalst zag een overtreding van de Kwekkers over het hoofd waarna deze profiteerden en de 0-1 maakten. Niet veel later kregen de Vlaardingers ook nog een strafschop en verdubbelden zij de score. Een hard ingeschoten schot via onderkant lat uit onmogelijke hoek door Murat Gök bracht de spanning even terug maar het slotakkoord was voor VFC dat in de laatste minuut een counter goed uitvoerde en zodoende de eindstand op 1-3 zette. In Schiedam blijft de overtuiging dat er veel goede voetballers in de selectie zitten echter is de ploeg nog niet fit en acteert nog niet als team. Daar wel de intentie tot promotie nadrukkelijk is uitgesproken rest er een schone taak voor Wolters en zijn staff om de ploeg op de rit te krijgen. Volgende week wederom een derby als uit bij DVO’32 aangetreden gaat worden. Twee vandaag verliezende ploegen die gaan bepalen wie , nu al , even in de wachtkamer plaats moet nemen .

Foto: Chris Verwiel


Het laatste nieuws:

Deel dit bericht: <br>Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook
0Pin on Pinterest
Pinterest
0Email this to someone
email

Mischa Keemink

WaterwegSport.nl - info@waterwegsport.nl