Opnieuw verlies voor honkballers SV&HV Schiedam

 

Schiedam – Het honkbalteam van SV&HV Schiedam heeft zondag opnieuw een nederlaag geleden. In Breda werd in de laatste inning met 7-6 verloren van Jeka. En dat betekende de vierde nederlaag op rij voor de Schiedammers.

Jeka kwam in de eerste inning op een 1-0 voorsprong en liep in de vierde slagbeurt uit naar 2-0. Maar een inning later sloegen de Schiedamse honkballers terug. Twee maal vier wijd, een fout en een double van Lennard Bol leverden drie punten op. Vervolgens sloegen Roland van Ee en RoelandOffermans nog eens twee punten binnen, waardoor SV&HV Schiedam op een 2-5 voorsprong kwam.

In de zesde inning kwam Jeka weer op gelijke hoogte. Het venijn zat ‘m in de staart. Het was Roland van Ee die in de negende inning op een double van Roeland Offermans het zesde punt voor de Schiedammers kon scoren. De vreugde over de late voorsprong was echter maar van korte duur. Een homerun leverde Jeka het gelijkmakende punt op, waarna door honkslagen Jeka ook nog eens het winnende punt wist te scoren.

Pitcher Stefan Droog stond na een lange afwezigheid vanwege een blessure bij de Schiedammers weer op de heuvel. Op de foto korte stop Lennard Bol, die met drie hits de beste slagman was aan Schiedamzijde.

Aanstaande zondag speelt SV&HV Schiedam in Sportpark Bijdorp tegen Cromtigers. Aanvang 14.00 uur.

Foto: Judith Droog

Deel dit bericht: <br>Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook
0Pin on Pinterest
Pinterest
0Email this to someone
email
Elijah Valk

Elijah Valk

WaterwegSport.nl - elijahvalk74@gmail.com