Oud-Feyenoorders tijdelijk aan het roer bij NAC

Na het vertrek van Maurice Steijn zal Edwin de Graaf de komende tijd de trainingen van het eerste elftal leiden. De 41-jarige Zoetermeerder heeft reeds zijn UEFA Pro-diploma behaald en beschikt daarmee over het hoogst haalbare trainersdiploma in Nederland. De Graaf speelde twee seizoenen in De Kuip en was ook nog één seizoen actief bij Excelsior.

Na het vertrek van Maurice Steijn zal Edwin de Graaf de komende tijd de trainingen van het eerste elftal leiden. De 41-jarige Zoetermeerder heeft reeds zijn UEFA Pro-diploma behaald en beschikt daarmee over het hoogst haalbare trainersdiploma in Nederland.

De Graaf zal geassisteerd worden door Hans Visser en oud-Feyenoorders Anthony Lurling en Gabor Babos. Vrijdag staat de eerste training van seizoen 21/22 op het programma. Door de nog geldende maatregelen zal de eerste training dit jaar niet toegankelijk zijn voor supporters.

Zaterdag 26 juni kunnen we tot honderd supporters ontvangen op het trainingscomplex in Zundert. Let op! Vol = vol. Een negatief testresultaat is niet nodig, wel dient eenieder zich aan de anderhalve meter maatregel te houden. De training van zaterdag begint om 10:30 uur.

Na zaterdag zijn de trainingen tot nader order besloten.

Avatar foto

Mischa Keemink

WaterwegSport.nl - info@waterwegsport.nl