Oud-Spartaan Iliass Bel Hassani (AZ) op huurbasis naar FC Groningen


ROTTERDAM – Oud-Sparta-middenvelder Illias Bel Hassani maakt het seizoen af bij FC Groningen. De Groningers huren de middenvelder  voor de rest van het lopende seizoen van competitiegenoot AZ Alkmaar. Er is tevens een optie tot koop bedongen.

de 26-jarige aanvallende middenvelder is in Alkmaar op een zijspoor belandt. En komt ook in de komende seizoenshelft niet in de plannen van de vertrekkende trainer John van den Brom voor.

Bel Hassani speelt sinds de zomer van 2016 bij de Noord-Hollandse eredivisionist. Dat hem destijds overnam van Heracles Almelo. De Marokkaanse middenvelder begon zijn carrière bij Sparta Rotterdam. Hij doorliep er de gehele jeugdopleiding en speelde uiteindelijk 75 wedstrijden in de hoofdmacht.

Afgelopen week werd zijn naam veelvuldig genoemd in de Rotterdamse wandelgangen. Technisch manager Henk van Stee gaf namelijk aan uit te kijken naar een extra aanvallende middenvelder. Een aantal supporters dachten aan Bel Hassani. Maar inmiddels is dus duidelijk geworden dat behendige middenvelder na de winterstop niet op het Kasteel zal spelen.

Het laatste nieuws:

Deel dit bericht: <br>Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook
0Pin on Pinterest
Pinterest
0Email this to someone
email
Avatar foto

Mike Bos

WaterwegSport.nl - info@waterwegsport.nl