Pim Koning stopt na bijna 10 jaar voorzitterschap bij Kethel Spaland

Na bijna 10 mooie jaren als voorzitter heeft Pim Koning besloten te stoppen als voorzitter. Daarnaast heeft secretaris Peter Kalkhoven aangegeven te stoppen.

Peter geeft aan vanwege drukke werkzaamheden en het afronden van een opleiding te stoppen. Wil je de functie van secretaris goed kunnen blijven uitvoeren moet je je daar volledig op kunnen focussen en dat kan hij nu niet waar maken.

Pim geeft aan dat het mooi is geweest. Na de fusie, de verhuizing naar het nieuwe complex Sportpark Willem-Alexander en de vele veranderingen die plaats hebben gevonden, en de vereniging heeft gebracht waar ze nu staat, heeft Pim besloten een punt achter zijn carrière als voorzitter te zetten. Dit besluit gaat niet in je kouwe kleren zitten, maar het enthousiasme en de gedrevenheid is niet meer zoals het was. De negativiteit waarmee een voorzitter, maar zeker ook de andere (jeugd) bestuursleden, momenteel worden benaderd op en rond het complex, doen de zin in het opnemen van een rol geen goed.

Dit heeft ook te maken met het feit het steeds moeilijker wordt, organisatorisch gezien, het hoofd te kunnen blijven bieden aan de groei die wij hebben doorgemaakt. Het wordt steeds moeilijker vrijwilligers te vinden en veel leden varen hun eigen koers en doen maar wat. Natuurlijk zijn wij op de goede weg met onze mooie vereniging en hebben wij ons als grootste voetbalvereniging van Schiedam op de kaart gezet.

Pim heeft aangegeven niet verloren te zijn voor de vereniging en zal zijn expertise in blijven brengen als ambassadeur van de club.

Foto: Mischa Keemink


Het laatste nieuws:

Deel dit bericht: <br>Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook
0Pin on Pinterest
Pinterest
0Email this to someone
email

Mischa Keemink

WaterwegSport.nl - info@waterwegsport.nl