Poldervaart kiest voor Stevens onder de lat


ROTTERDAM – Excelsior Rotterdam begint zaterdagavond aan het nieuwe Eredivisie-seizoen. De ploeg van hoofdtrainer Adrie Poldervaart start met de thuiswedstrijd tegen promovendus Fortuna Sittard. Poldervaart gaf zijn opstelling vrijdag nog niet prijs, wel werd duidelijk dat Sonny Stevens de eerste keeper zal worden.

De debuterende oefenmeester kan beschikken over een nagenoeg fitte selectie. Alleen de al langer geblesseerde Desevio Payne en aanwinst Elias Omarsson zullen nog niet van de partij zijn.

Voor Poldervaart zal het een gedenkwaardige dag worden. ,,Natuurlijk zal het morgen wel even apart zijn, maar als de wedstrijd is begonnen, gaat het alleen nog maar daarom’’, zegt Adrie Poldervaart over zijn debuut in de Eredivisie. ,Ik kijk vooral erg uit naar de eerste wedstrijd en uiteraard willen we meteen goed voor de dag komen tegen Fortuna Sittard. Heerlijk dat het gaat beginnen, ik heb er veel zin in. Fijn ook dat het stadion morgen lekker vol zal zitten.’’ Zo laat de oefenmeester op de clubwebsite optekenen.

Het laatste nieuws:

Deel dit bericht: <br>Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook
0Pin on Pinterest
Pinterest
0Email this to someone
email
Mike Bos

Mike Bos

WaterwegSport.nl - info@waterwegsport.nl