De Haan: ‘Streven naar nieuwe trainer binnen twee weken’

Excelsior Rotterdam heeft na het bekendmaken van het vertrek van Mitchell van der Gaag nog steeds geen opvolger gevonden. Excelsior-directeur Ferry de Haan stelt tegenover Voetbal International dat zijn shortlist inmiddels wel is geslonken.

De club sprak met de Belgische trainer Yannick Ferrera maar die is inmiddels geen kandidaat meer. Ook de komst van Ernst Faber en Marcel Keizer hing in de wandelgangen rond maar over die trainers heeft de club nog geen nieuws.

Indien die trainer het niet worden melden diverse media, waaronder Voetbal International en RTV Rijnmond dat Adrie Poldervaart een kandidaat zou kunnen zijn. De oefenmeester van Barendrecht maakt met de club al jaren indruk met aanvallend en verzorgd voetbal en is momenteel ook werkzaam als fysiotherapeut bij Excelsior.

Ferry de Haan wil voor de vakantie, dus binnen twee weken, een nieuwe trainer hebben aangesteld. “‘Dat is wel het streven, maar ik kan niks beloven. We zitten deze week weer bij elkaar met de mensen die er wat van moeten vinden en dan hebben we een nieuw lijstje,” stelt de algemeen directeur van Excelsior.

Deel dit bericht: <br>Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook
0Pin on Pinterest
Pinterest
0Email this to someone
email

Tom Vlielander

WaterwegSport.nl - info@waterwegsport.nl