Politie Rotterdam: ’25-jarige man aangehouden na belagen Union Berlin-delegatie’

Een groep supporters van Feyenoord heeft gisteravond bij een horecagelegenheid op de Meent met stoelen en glas gegooid naar het een groep mensen die daar op het terras zaten.

Het bleek te gaan om het management van de Duitse voetbalclub FC Union Berlin, tegen wie Feyenoord vanavond voetbalt. De politie hield een 25-jarige verdachte aan, de zaak is in onderzoek.

Een gewonde

Woensdagavond rond negen uur verzamelde tientallen voetbalsupporters zich in het centrum van Rotterdam. Een deel hiervan verplaatste zich door de stad en kwam rond kwart voor tien bij een café op de Meent aan. Daar liep het uit de hand, er werd met stoelen en glazen gegooid naar een groep mensen op het terras. Een vrouw van het management raakte gewond aan haar hoofd en is in het ziekenhuis behandeld.

Meerdere agenten grepen in en toen de supporters wegrende is een achtervolging ingezet. De politie heeft een 25-jarige man uit Rotterdam aangehouden voor betrokkenheid bij het incident op de Meent. Hij zit nog vast en de zaak is in onderzoek.

SOCIAL


Het laatste nieuws:

Avatar foto

Mischa Keemink

WaterwegSport.nl - info@waterwegsport.nl