PPSC heeft technische staf compleet

De technische commissie en het bestuur van PPSC zijn verheugd te kunnen melden, dat na het verlengen van het contract met hoofdtrainer Jeremy Hagestein, ook de verdere staf rondom de selectie op nagenoeg alle plekken is ingevuld voor het komend seizoen.

Alleen Ron de Bruin zal aan het einde van dit seizoen stoppen in zijn rol als assistent trainer bij het eerste elftal. Helaas is het trainerschap niet meer te combineren met zijn werk. Uiteraard zijn wij Ron erg dankbaar voor al zijn steun en inzet de afgelopen jaren en danken hem daarvoor!

Henry Mentink gaat door als assistent bij het eerste elftal en Bert de Bruin blijft ook komend seizoen de keeperstrainer bij de selectie. Rinus Suurmond en Jan Willem Jagt blijven hun rol als leiders van het 1ste elftal vervullen. Robert Jan [Pit] Sonneveld gaat door als vlaggenist

Cristiano Medina Ramos zal ook komend seizoen de verzorger zijn. Jody Corver als trainer, Bram Sonneveld als leider en Richard Buitelaar als grensrechter zullen ook het komend seizoen het tweede elftal van PPSC onder hun hoede nemen.

PPSC is erg blij met de invulling van de staf voor het komend seizoen en zoekt nog een assistent voor het 1ste elftal.


Het laatste nieuws:

Deel dit bericht: <br>Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook
0Pin on Pinterest
Pinterest
0Email this to someone
email

Mischa Keemink

WaterwegSport.nl - info@waterwegsport.nl