PPSC netselt zich in top-3

Rotterdam – PPSC bewees andermaal dat het aan en goede serie bezig is. De Thurlede bewoners wisten de lastige uitwedstrijd in Overschie van VOB te winnen met 2-3. PPSC staat na deze zege op de derde plaats met vier punten los van VOB, dat wel een wedstrijd minder gespeeld heeft. In de strijd om de 2e periode gaat PP fier aan kop, met negen punten uit drie wedstrijden.

Na een 2-0 achterstand met de rust, wist PPSC dat in de resterende 45 minuten om te draaien. Eerst scoorde Haroun Boutaybi tweemaal en tien minuten voor tijd zorgde een goal van Rick Beumer voor de overwinning van de Schiedammers.

Superblij was Jerry Hagestein met deze overwinning. ‘Als je een 2-0 achterstand weet om te zetten naar een overwinning dan ben je heel goed bezig. De eerste helft lieten wij ons echt overrompelen. In de rust ben ik dan ook echt bood geworden. Dan zie je in de 2e helft een heel ander PPSC, waarin we geen angst hadden en met veel vertrouwen speelden. Ook het baltempo lag hoog. Na de rode kaart van VOB waren wij heer en meester. Het is voor ons alweer de zevende overwinning op rij, maar willen we bovenin blijven meedraaien dan zullen we ook volgende week van Overmaas moeten winnen’, aldus een euforische Hagestein.

Deel dit bericht: <br>Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook
0Pin on Pinterest
Pinterest
0Email this to someone
email
Elijah Valk

Elijah Valk

WaterwegSport.nl - elijahvalk74@gmail.com