PPSC verslaat ook Overmaas

Schiedam – Met een overwinning op Overmaas, 2-0, boekte PPSC zijn zevende overwinning op rij. De Schiedammers die hiermee vaster op de derde plaats komen, zitten daarmee nog steeds op schema om de nacompetitie te halen.

Halverwege de eerste helft kwam het op voorsprong door een sterk spelende Aman Sewlal. Ondanks vele mogelijkheden bleef het 1-0 na 45 minuten. Vlak na de thee scoorde Nick de Cuba de zeer terechte 2-0. Ook hierna bleef ‘PP’ de wedstrijd bepalen, echter wist het de score niet uit te breiden, maar kwam het ook nimmer in gevaar.

Trainer Jeremy Hagestein was vol blijdschap met deze zege. ,Ik ben heel blij met deze punten, maar moet ook een beetje kritisch zijn. We hadden er namelijk meer moeten maken, want we weten wel veel kansen te creëren. Vandaag hadden wij vele afwezigen en speelden spelers, die normaal wissel staan. Deze jongens moeten keihard werken en minuten maken’, aldus de winnende coach.

PPSC is nu drie weken vrij en kan zich dus in alle rust voorbereiden op de topper tegen VFC op 16 maart. ‘Ik heb daar ontzettend veel zin in. De jongens zijn gegroeid en momenteel fit. Ik kan haast niet wachten op die wedstrijd. Toch is de derde plaats het hoogst haalbare in competitie voor ons. VFC en Victoria vind ik de beste ploegen met beide een hele goede voorhoede, aldus Hagestein, die zaterdag 9 maart op eigen terrein nog een oefenwedstrijd wilt spelen.

Deel dit bericht: <br>Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook
0Pin on Pinterest
Pinterest
0Email this to someone
email
Elijah Valk

Elijah Valk

WaterwegSport.nl - elijahvalk74@gmail.com