PPSC pakt winst tegen LMO

 

Rotterdam – PPSC heeft zich prima hersteld van de nederlaag tegen Hermes DVS van afgelopen week. De Schiedammers wisten de lastige uitwedstrijd tegen LMO met 1-2 te winnen.

Net als afgelopen week kwam ‘PP’ al na enkele minuten spelen op een 1-0 achterstand. Hierma kregen de Thurlede bewoners voor rust enkele kansen om in ieder geval gelijk te maken, echter blijf de 1-0 na 45 minuten op het scorebord staan. In de tweede helft hetzelfde spelbeeld. De Schiedammers creëerden meerdere mogelijkheden, echter wilde het met de afronding niet lukken. Een kwartier voor tijd kwam alsnog de terechte gelijkmaker. Nick Da Cuba was hier verantwoordelijk voor. De Schiedammers gooiden er nog een slotoffensief uit en niet zonder resultaat. Met wederom een treffer van Nick Da Cuba, werd de eindstand van 1-2 behaald.

Winnende trainer Jeremy Hagestein was zeer blij met deze zege. ,,Vooraf had ik aangegeven dat we deze wedstrijd moesten winnen. Verlies had echt uit den boze geweest. De eerste helft speelde wij niet op ons best, dat heeft te maken met het verwachtingspatroon van de spelers en de druk die hen soms teveel wordt. In de rust heb ik dan ook wel even wat harde woorden laten vallen. Je ziet dan wel dat die jongens dat oppakken en een hele goede tweede helft spelen, die we ook met doelpunten weten te belonen”, aldus een een zeer tevreden Hagestein.

 

Deel dit bericht: <br>Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook
0Pin on Pinterest
Pinterest
0Email this to someone
email
Elijah Valk

Elijah Valk

WaterwegSport.nl - elijahvalk74@gmail.com